Foto-expositie NDC by Alexander van der Linden

on 14 november, 2015 Actueel with 0 comments

Officiele Opening dans fotografie tentoonstelling “moderne mannen by Alexander van der Linden op zaterdag 21 november a.s. om 19.30 uur in het New Dance Center.

“Modern Men” is all about dancing men. This series of photos show male dancers during a performance. Is there a specific common denominator that all male dancers share? This question will not be answered by the photographer. It will be up to you to see what these very different dancers share. One thing that they inevitably share is their passion for movement, for dance. A passion that can take many forms.”

Alexander van der linden (beusichem, 1976) begon als een fotograaf tijdens zijn studie theater wetenschappen aan de universiteit utrecht. Het was een intense prestaties door de merce cunningham bedrijf, tweevoetig, dat activeerde hem om te beginnen met dansen fotografie. Beseffend hoe vluchtig een live performance kan worden, hij heeft zijn eigen stijl in het vastleggen van momenten, zodat ze niet zal worden beperkt tot de herinneringen van de weinige, maar zal daarbuiten zijn om gezien te worden door de vele.

Om een kunst van beweging in twee-dimensionale stills is een uitdaging die kan hebben vele resultaten. De tentoonstelling moderne mannen is één van hen.

Meer: http://dancingstills.tumblr.com