Auditie New Dance Young Talent 2019-2020

on 26 augustus, 2019 Actueel with 0 comments
New Dance Young Talent

For english, scroll down

Auditie
Op zondag  15 september 2019 organiseren wij van 12:00 tot 16:00 uur een auditie voor iedereen die graag een deel zou willen uitmaken van dit talentenprogramma. Deze zal plaatsvinden te Binkhorstlaan 135 in Studio 1 van het New Dance Center gelegen in het MOOOF gebouw.

De auditie zal bestaan uit 4 onderdelen, namelijk Modern, Klassiek, Improvisatie en Hip Hop.

Aanmelden
Aanmelden kan via service@newdancecenter.nl. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen.
De kosten voor de auditie bedragen €17,50. Dit gelieve contant te betalen op de dag van de auditie.

Ook kinderen zonder dans ervaringen zijn meer dan welkom in de auditie!

New Dance Center
MOOOF Gebouw
Binckhorstlaan 135
2516 BA Den Haag

Het New Dance Young Talent Programma is inmiddels een begrip in het ontwikkelen van het jonge danstalent. In 2016 zijn we gestart met dit programma en inmiddels hebben al vele leerlingen hun weg gevonden naar en zijn ingestroomd in professionele opleidingen.

New Dance Young Talent is een intensief dansprogramma speciaal ontwikkeld voor aanstormend talent van 8 tot 16 jaar, zodat ze vervolgens door kunnen stromen naar het brede dansveld.  In het programma is naast het ontwikkelen van techniek, ook het ontwikkelen van creativiteit een centraal begrip.  Uiteraard zijn er regelmatig ook optredens, dansproducties, en hebben we een jaarlijkse internationale uitwisseling.

Het programma is een groeimodel dat met samenwerkingspartners wordt doorontwikkeld, uitgevoerd en gemonitord. Vele voorbereidingen en onderzoeken zijn al lange tijd bezig met o.a. Ulrich van Werkhoven, psycholoog en docent aan Psychologie opleiding te Leiden, Joan van der Mast, artistiek leidster van het New Dance Centre en Karin Lambrechtse, voedingsdeskundige en ex-danseres bij Introdans.

Kijk op de website van New Dance Young Talent!