AUDITIE New Dance Young Talent Programma

on 5 augustus, 2016 Actueel with 0 comments
New Dance Young Talent Programma

Het New Dance Young Talent Programma zal voor het eerst haar vleugels openslaan in het seizoen 2016-2017. Dit is een intensief dansprogramma speciaal ontwikkeld voor aanstormend talent van 8 tot 11 jaar, zodat ze vervolgens door kunnen stromen naar het brede dansveld.  In het programma is naast het ontwikkelen van techniek, ook het ontwikkelen van creativiteit een centraal begrip.

Het programma is een groeimodel dat met samenwerkingspartners wordt doorontwikkeld, uitgevoerd en gemonitord. Vele voorbereidingen en onderzoeken zijn al lange tijd bezig met o.a. Ulrich van Werkhoven, psycholoog en docent aan Psychologie opleiding te Leiden, Joan van der Mast, artistiek leidster van het New Dance Centre en Karin Lambrechtse, voedingsdeskundige en ex-danseres bij Introdans.

Auditie
Op zaterdag 10 september organiseren wij van 14:00 tot 17:00 uur een 2e auditie voor hen die de eerste ronde hebben gemist. Deze zal plaatsvinden op 10 September te Binkhorstlaan 135 in Studio 1 van het New Dance Center gelegen in het MOOOF gebouw. Voor het eerste jaar kunnen wij 18 leerlingen plaatsen. De lessen zijn op dinsdag van 16.30-19.00 en op zaterdag van 12.30-14.00. De lessen starten op dinsdag 20 september.

De auditie zal bestaan uit 4 onderdelen, nl Modern, Klassiek, Improvisatie en Hip Hop.

De jury zal bestaan uit Joan van der Mast (specialist moderne dans en improvisatie, directie New Dance Center), Mariette Redel (docent Koninklijk Conservatorium en ex-danseres NDT), Karin Lambrechtse (voedingsdeskundige en ex-danseres Introdans) en Ulrich van Werkhoven (psycholoog).

Aanmelden
Aanmelden kan via service@newdancecenter.nl. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen.
De kosten voor de auditie bedragen €17,50. Dit gelieve contant te betalen op de dag van de auditie.

Ook kinderen zonder dans ervaringen zijn meer dan welkom in de auditie!

New Dance Center
MOOOF Gebouw
Binckhorstlaan 135
2516 BA Den Haag