Actiemaand september

(Onbeperkt) lessen volgen!

Op maandag 2 september a.s. opent het New Dance Center haar deuren en daar zijn we trots op! We willen jou graag verwelkomen in ons nieuwe pand en laten kennismaken met het uitgebreide aanbod van lessen voor dans, body & mind. Daarom is de maand september bij ons ACTIEMAAND!

NEW DANCE PAS
Met de New Dance PAS kun je onbeperkt alle lessen (ook alle lessen voor Professionals) volgen in de periode van 2 t/m 29 september a.s. Je kunt de pas bij de balie aanschaffen en direct je dans naar keuze volgen. De vernieuwde website zal z.s.m. live gaan en dan is online bestelling en betaling mogelijk. Deze pas is voor 35 euro van jou! En ben je nog geen 19 jaar, dan is de New Dance Pas helemaal gratis…

10-Strippenkaart
Ook kun je een 10-Strippenkaart kopen. Deze geeft recht op 10 x dans, body & mind lessen naar keuze in de periode van 2 t/m 29 september a.s. Deze kaart kost normaliter 150 euro, maar in de actiemaand slechts 25 euro! Ook deze kaart is verkrijgbaar bij de balie en direct te gebruiken.

In het lesrooster zijn lessen vermeld voor DansPlan en New Dance Company. Dit zijn lessen gereserveerd voor externe groepen en voor repetities van voorstellingen en producties. Van deze lessen kun je geen gebruik van maken.

N.B. Pinnen is niet mogelijk, graag contante betaling

NewDancePas